Možná jste se někdy zamýšleli nad tím, jak smazat všechny své tweety. Někteří lidé to dělají pravidelně – ať už proto, aby se vyhnuli zanechání stopy po všem, co napíší online, nebo jednoduše proto, aby vymazali historii tweetů a obnovili svůj profil. Ať už jsou vaše důvody jakékoli, dnes vám (ve videu!) vysvětlíme, jak smazat všechny své tweety a dokonce naplánovat automatické mazání, aby byly v pravidelných intervalech odstraňovány.
Jak smazat historii Twitteru
Smazání celé historie Twitteru může být složitý úkol, pokud nevíte jak. Existuje několik řešení, takže si dnes vysvětlíme, jak použít jedno z nich (samozřejmě bezplatné) k vyčištění historie a naplánování automatického mazání. Podívejte se na video.
Jak vidíte, kroky, které je třeba následovat, nejsou tak složité, ale procházejí také záložní kopií (samozřejmě volitelnou), abyste si mohli uložit všechny své zprávy. Pokud nemáte zájem nic ukládat, přejděte ke kroku číslo 6:
- Přejděte na svůj Twitter účet a vstupte do nabídky možností.
- Přejděte do Nastavení a soukromí.
- Vyberte „Účet“.
- V sekci Data a oprávnění vyhledejte možnost „Vaše data na Twitteru“.
- V části „Stáhnout data Twitteru“ zadejte své heslo a stisknutím tlačítka Potvrdit stáhněte záložní kopii (odkaz ke stažení vám bude zaslán, až bude připraven).
- Vstupte do prohlížeče a navštivte web tweetdelete.net
- Zaškrtněte políčko pro souhlas s podmínkami webu a klikněte na (poutavé) zelené tlačítko „Přihlásit se pomocí Twitteru“.
- Ke vstupu do vašeho účtu mu budete muset dát povolení.
- Načte se stránka, kde si můžete vybrat, zda chcete, aby byly tweety, které jsou starší než konkrétní čas (v rozmezí od jednoho týdne do jednoho roku), automaticky smazány.
- Pod tímto prohlášením je zaškrtávací políčko pro smazání všech vašich tweetů.
- Po správě stačí stisknout „Aktivovat TweetDelete“.
A to je vše. Všechny vaše stopy na sociální síti Blue Bird zmizí a vy začnete znovu s čistým účtem . Nezapomeňte, že výběrem času automatického mazání dáváte službě TweetDelete povolení pravidelně jednat vaším jménem a pokračovat v mazání vašich tweetů starších než zadané datum.
Pokud chcete toto oprávnění zrušit , budete se muset vrátit do nastavení účtu a v části „Aplikace a zařízení“ zrušit přístup k aplikaci TweetDelete.